Onze diensten.

Meer dan 15 jaar ervaring

 
Meteen contact opnemen? Bel met een van onze adviseurs 040 - 23 191 80
 

Vaste telefonie

Bellen via internet

Vaste telefonie kan eenvoudig over VoIP. Het is goedkoper dan de traditionele manier en er is geen ISDN-verbinding meer nodig. Uw telefoon maakt contact met uw telefooncentrale in de cloud. U gaat bellen via internet. Daarnaast zijn de gesprekstarieven gunstiger. Later overstappen met vaste telefonie naar VoIP bellen is altijd mogelijk, en nog maar een kleine stap.

 

085-nummer

Bij vaste telefonie over VoIP kunt u een corporate nummer aanvragen, zoals het 085-nummer, dat opereert zonder vaste regio. Dit kan interessant zijn als u landelijk actief bent en niet gebonden wilt zijn aan een specifieke regio in ons land. Denk aan online winkels. Een 085-nummer geeft u landelijke uitstraling.

Managed Voice

Bereikbaar voor een vast bedrag

Bij Managed Voice neemt u een telefooncentraledienst af vanuit de cloud. Hierdoor is de aanleg, inclusief het onderhoud, van een centrale op locatie niet langer nodig. U bepaalt tot in detail de bereikbaarheid van uw organisatie en medewerkers. U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand zonder hoge eenmalige investeringen.

 

Gebruikersvriendelijk

Soms is integratie met uw CRM- of ERP-pakket of contactendatabase mogelijk. Ook kunnen uitgaande gesprekken opgezet worden via click-to-dial en select-to-dial. Inkomende gesprekken worden herkend en nummers uit de contactendatabase worden samen met de naam en bedrijfsnaam getoond. Door erop te klikken opent direct de juiste klantenkaart. U kunt uw klanten direct persoonlijk te woord staan, zonder te hoeven vragen naar gegevens. Tijdbesparend en buitengewoon gebruikersvriendelijk! En dat niet alleen voor call- en supportdesks, klantenservices en receptiebalies!

Voice Connect

VoIP bellen

VoIP bellen over uw bestaande telefooncentrale is mogelijk met een converter. Daarmee bent u verlost van de dure telefoonlijnen, maar gebruikt u nog wel de bestaande installatie. Zodra deze (technisch) afgeschreven is, kan alsnog de overstap naar het ‘echte’ VoIP gemaakt worden. Met Voice Connect kunt u uitgaand bellen naar alle nationale en internationale bestemmingen. Ook bent u vanaf al deze bestemmingen bereikbaar op al uw verschillende telefoonnummers.

 

Gratis bellen via internet

U betaalt per maand voor de capaciteit die u nodig heeft. In tegenstelling tot bij ISDN-lijnen kunt u de capaciteit realtime aanpassen aan uw behoefte. Met Voice Connect bespaart u flink op uitgaand belverkeer en kunt u gratis bellen via internet tussen verschillende vestigingen en medewerkers.

Vast Mobiel integratie

VoIP-telefoon verbindt

Vaste en mobiele telefonie groeien naar elkaar toe. Dat noemen we Vast Mobiel integratie. Mobiele telefoons, smartphones en tablets kunnen worden gekoppeld aan de VoIP-telefooncentrale. Zo komen functies als doorverbinden, doorschakelen, conference call en bereikbaar zijn op een intern nummer ook beschikbaar op mobiele apparaten. Maar ook één voicemailbox voor vast en mobiel en bereikbaar zijn op één zakelijk telefoonnummer. Op kantoor en onderweg. Met de VoIP-telefoon integreert u, dus kunt u beter concurreren.

 

Geen vast toestel meer nodig

Bij Vast Mobiel integratie bepaalt u zelf welk telefoonnummer de beller te zien krijgt: uw vaste of mobiele nummer. Door het koppelen van de mobiele telefoon aan de telefooncentrale hebt u geen vast toestel op kantoor meer nodig. Nog meer voordelen? U hebt nog slechts één telefoonrekening en één leverancier voor zowel vast als mobiel.

Deze bedrijven werken al samen met ons